Lang was Lindsay Lohan een enfant terrible! Je kon de krant niet openslaan of ze was wel in één of ander schandaal verwikkeld. Inmiddels lijkt ze haar wilde haren kwijt te zijn, wat vooral fijn is voor Lohan zelf!

Article continues after the ad

De New York Times interviewde de actrice op Mykonos, waar ze haar eigen beachclub runt. Volgens Lohan zijn haar ‘party girl’-dagen voorbij!

Schandaal!

Als Lohan niet overhoop lag met Hillary Duff over Aaron Carter, reed ze wel straalbezopen Mercedessen in de prak. De actrice werd steeds minder populair bij regisseurs, omdat ze notoir onbetrouwbaar was. Hele draaidagen werden verpest omdat La Lohan de avond ervoor op stap was geweest. De actrice werd daarnaast meerdere malen gearresteerd voor diefstal en rijden onder invloed.

Maar goed, volgens Lohan zijn die dagen nu voorbij! De actrice verhuisde naar Dubai, en verdween uit de beeldzoekers van de paparazzi-camera’s. Die move lijkt haar goed gedaan te hebben.

Easy-going

Volgens Lohan was de druk in de Verenigde Staten enorm groot, vooral door de verstikkende aandacht voor haar persoon. Door zich te richten op haar eigen beachclub (ze regelt alles zelf) op Mykonos (en binnenkort op Rhodos) heeft ze inmiddels wat rust te pakken.

De actrice vond ook weer lol in het acteren door op het podium te klimmen. In 2014 speelde ze in de voorstelling Speed The Plow in Londen. Volgens Lohan is het toneel een stuk veeleisender dan acteren in films, waardoor ze wel gefocust móest blijven.

Hoewel Lohan momenteel bijna fulltime in haar beachresort werkt is ze niet gestopt met acteren. Binnenkort is ze te zien in de Britse comedyserie Sick Note (op Sky One), met Rupert Grint (Harry Potter) en Nick Frost (Shaun Of The Dead) en Don Johnson.

Hoewel haar rumoerige verleden volgens haarzelf ‘dood en begraven is’, blijft Lohan voorlopig in Dubai wonen. Misschien ligt de verleiding nog altijd op de loer!