Robert Minderhoud, aka Jokertje

Samantha 'Barbie' de Jong (momenteel in blijde verwachting) is natuurlijk nooit uit de spotlights verdwenen, maar hoe zit het eigenlijk met de andere Oh Oh Cherso-sterren? Neem bijvoorbeeld Jokertje: waar is die Haagse gozâh in hemelsnaam gebleven?

'Jokertje' (nu 30) kreeg die bijnaam van zijn vrienden omdat "ze vinden dat ik gewoon de gekste ben". "Die heb toch schijt aan de wereld, zeggen ze dan." Woorden die bij jonge millennials nog wel een nostalgisch belletje of tien doen rinkelen. De Oh Oh Cherso-cast zullen we niet snel meer vergeten en dat geldt ook zeker voor Joker. Maar vraag een willekeurig iemand wat deze kroegtijger nu doet en... het blijft stil. Niet getreurd: hij is niet helemaal van de aardbodem verdwenen!


Oh Oh wat?

We weten niet hoe Jokertje, die eigenlijk Robert Minderhoud heet, zélf denkt over zijn losbandige Oh Oh Cherso-periode, maar zijn huidige leven ziet er op papier in ieder geval een stukje braver uit. Het lijkt in geen velden of wegen meer op de persoon die "chickies" 'regelde' op Cherso. En de spotlights hebben al geen jaren meer op 'm geshined. Zo verdween Robert na zijn eigen Cherso-spin-off Jokertjes Jawoord (2013) volledig van de buis. Hij leidt nu een lekkah burgerlijk leven met vrouw, kind én vaste baan.

 

Article continues after the ad

Studiebol

Euhm... vergeef ons deze vooroordelen, maar wij hadden na al die uit de hand gelopen, ordinaire en niet al te snuggere-Oh Oh Cherso-momenten niet verwacht dat (een deel van) de cast er stiekem een academisch geschoold leven op nahield. Robert deed dat deels tijdens en vooral in de jaren ná de show wél. Zo voltooide 'ie met succes een HBO-opleiding en behaalde hij in 2017 zelfs zijn master in 'Business Process Management and IT'. Best wel knap! 'Dr. Jokertje' werkt momenteel als 'Senior inkoper' voor een tankbouwbedrijf met een giga-jaaromzet van 150 miljoen euro.

Family man

Robert gaat privé minstens zo lekker als professioneel. Herinner je je Shana Rübsamen nog? De dame waar Robert in Jokertjes Jawoord mee trouwde in Las Vegas?


Ze zijn nog altijd getrouwd. Kijk ze eens samen liefdesselfies maken! Aww!


Ergens in - vermoedelijk - 2019 (dat hebben ze nooit echt duidelijk gemaakt) beviel Shana van haar eerste kindje met Robert: Jack! Puike diploma's, goede baan, getrouwd én vader: die Robert hoeft voorlopig geen jokers in te zetten!

🥰 Quality time with my boy James 🥰

Geplaatst door Robert Minderhoud op Zaterdag 14 september 2019