Krista Allen, Baywatch

Iedere week zoeken wij uit hoe het nu gaat met de grote sterren van toen. Vandaag is Krista Allen aan de beurt. Wat gebeurde er na Days of Our Lives met de actrice?

Haar carrière begon in 1994, toen ze de hoofdrol kreeg in de soft-erotische filmserie Emmanuelle in Space. Ze werd bij het grote publiek bekend als Billie Reed in Days of Our Lives (1996-1999) en als Jenna Avid in Baywatch (2000-2001).

De diehard Friends-fans kennen haar misschien uit de aflevering ‘The One Where Joey Dates Rachel’, waarin ze Joey’s vriendin Mable speelde. Ook was ze ‘The Girl in the Elevator’ naast Jim Carrey in de komedie Liar Liar (1997).

 

Liefde

Rond de 2000’ was haar leven heel gewoon. Ze trouwde in 1996 met Justin Moritt. De filmproducent en Krista kregen een jaar later hun zoontje Jake. De trotse mama deelt zo nu en dan een kiekje van de jongen op social media. Het sekssymbool nam het jochie tijdens Pasen ook weleens mee naar de Playboy Mansion om eieren te zoeken.

Article continues after the ad
 

Daten met George Clooney

In ’99 gingen Justin en Krista uit elkaar. Drie jaar later ontstond er een fling tussen George Clooney en de Baywatch-actrice. De twee begonnen hun relatie nadat hij haar in Confessions of a Dangerous Mind (2002) castte. Het knappe koppel was twee jaar samen. Nadat ze uit elkaar waren gegaan, hebben ze in 2006 nog kort gedate, maar George verloor uiteindelijk zijn hart aan Amal.

 

Rechtszaak met David Spade

In 2015 kwam Krista Allen weer in het nieuws toen ze haar ex David Spade aanklaagde. Hij had het programma Fameless gemaakt en dat leek volgens de actrice wel heel erg veel op háár programma-idee Frauditions. Ze voelde zich bestolen en wilde dat hij een miljoen dollar zou ophoesten.

 

Inbreker

In 2018 betrapte ze een inbreker, die in haar huis aan het rondsnuffelen was. De vrouw had Krista’s alcohol gedronken, pillen geslikt, haar vibrator gestolen en had zelfs haar hond geschopt. Krista wist de vrouw te overmeesteren en vast te houden tot de politie verscheen.

 

En nu…

De actrice is vandaag de dag nog steeds single. In 2019 zocht Steve Harvey in zijn tv-show nog een leuke man voor de dame, maar daar kwam niets van terecht.

Haar carrière vandaag de dag bestaat uit wat gastrollen hier en daar. Ook staat ze soms op het podium om stand-up comedy te doen.

Verder maakt ze vooral veel slechte tv-films. Een van haar laatste projecten is de film Shadows, een dramafilm die wij niet tussen de lijst met Oscarnominaties gaan terugvinden…

Ben je benieuwd hoe het nu gaat met haar Baywatch-collega's Erika EleniakJeremy Jackson en Nicole EggertJe leest het hier!