We weten dat Gordon het (net als een groot deel van de wereldbevolking) niet makkelijk heeft. Hij moest noodgedwongen de deuren van zijn drie horecazaken sluiten, zijn talkshow met Patty Brard werd voorlopig ‘on hold’ gezet en de zanger zit zelf met doodsangsten thuis. Gelukkig is het lachen hem nog niet vergaan.

Hamsteren

Als er één bekende Nederlander dit virus al vanaf het begin serieus neemt, is het Gordon. Hij adviseerde mensen om thuis te blijven en Miss Corona niet als een lachertje te zien. We zouden toch bijna naar Gordon hebben geluisterd. Jammer dat hij het moest verpesten met zijn oproep om te gaan… HAMSTEREN. Ja, dat lees je goed. "Ga boodschappen halen voor een langere periode" was zijn advies op 19 maart. Niet verstandig, niet handig en vooral niet sociaal. Het is echter niet zo dat we die eigenschappen eerder wel aan de zanger toewezen.


De echte tips van Gordon

Gordon kan zich dan ook beter bezighouden met tips die er wel toe doen, zoals manieren om je quarantainetijd door te komen (als je niet net als Gordon een sportschool, zwembad en andere luxe voorzieningen hebt). “Ik ga zelf beginnen met een cursus Spaans. Ik heb de komende tijd toch geen flikker te doen.” We weten niet of hij stiekem al het vierde seizoen La Casa de Papel mocht kijken of dat hij serieus is gestart met een thuiscursus, maar dat doet hij beide wel in goed gezelschap. “Iets dat echt helpt, is verse bloemen kopen.” Nou, heerlijk Gordon!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gewoon positief blijven! Verse bloemen en de kaarsjes aan! #becreative #rust #reinheid #regelmaat #staycalm

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op


Applausje waard

Laten we ook wat positiefs over Gordon zeggen. Hij riep zijn volgers namelijk echt niet alleen maar op om te gaan hamsteren, maar ook om zich in te zetten voor #klapcoronadewerelduit. Hoewel we niet echt het bewijs hebben gezien dat Gordon daadwerkelijk op potten en pannen sloeg, komt zijn mooie boodschap toch duidelijk over. "We leven allemaal in een tijd vol onzekerheid, angst en verdriet, dus daarom is het des te belangrijk om te blijven klappen voor die mensen in de zorg." 

Article continues after the ad

 

Coronalied

En zonder Gordon was er natuurlijk ook geen 'fantastisch' lied dat ons allemaal samen had moeten brengen. Oh wacht, er was meer kritiek dan lof...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prachtig initiatief voor al die kanjers!

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op


Vleermuisje vangen

Maak je maar geen zorgen: Gordon had wel wat anders aan zijn hoofd dan die zure reacties op het nummer. Hij moest namelijk een vleermuis uit zijn kamer zien te verjagen! En, zagen we in deze korte video nu al zijn vriend? In Beau Blijft Binnen liet de zanger namelijk weten dat hij iemand heeft ontmoet. "Vlak voordat die hele coronashit uitbrak, ben ik gaan daten met iemand, dus dat is heel erg leuk." Praktisch gezien wonen de twee nu ook al samen, dus als je je afvraagt wat Gordon in deze coronatijd doet... vast geen 1,5 meter van deze man vandaan zijn. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op


Grote glimlach

Het mag dan een roerige periode zijn en Gordon mag dan vrezen voor een faillissement, maar hij blijft zijn witte tanden showen. "Keep smiling folks!", zelfs als je het plan hebt om 10 kilo in zes weken af te vallen. We zijn benieuwd of het hem lukt en wensen hem veel succes met zijn afvalpoging.  

Benieuwd naar andere BN’ers? Dit is hoe Bobbi Eden de lockdown beleeft.