Hayden Christensen

Hij speelde de hoofdrol in 2 van de meest succesvolle Star Wars-films ooit, maar sindsdien zijn we hem uit het oog verloren. Hoe is het nu met Anakin Skywalker-acteur Hayden Christensen?

Hayden Christensen speelden Anakin Skywalker in Star Wars: Attack of the Clones en Star Wars: Revenge of the Sith. Laten we maar meteen met nieuws beginnen waarvan menig Star Wars-fan z’n hart sneller gaat kloppen: Hayden Christensen keert waarschijnlijk terug!

Terug als Anakin Skywalker?

Momenteel werkt Disney aan een Obi-Wan Kenobi serie voor Disney+ en er zijn hardnekkige geruchten dat Hayden terugkeert als Anakin. Een bron beweert zelfs dat hij een supporting role wordt in de serie, naast Ewan McGregor die ook zijn Jedi robe weer aantrekt als Obi-Wan.

Het is nog niet bevestigd door Disney maar wij houden onze vingers gekruist! Sowieso kan Hayden Christensen het succes gebruiken want zijn filmcarrière is… eeeeeeh best wel ruk sinds Star Wars.

Article continues after the ad

Matige B-films sinds Star Wars

De Anakin-acteur speelt al kleine rolletjes sinds hij 8 was, maar Star Wars bracht hem niet het megasucces in Hollywood. Hij speelt nog steeds jaarlijks in een handvol B-films en matige actiefilms. Oké, de Chinees-Canadese actiefilm Outcast had z’n momenten maar wij zijn dan ook diehard Nicolas Cage-fans

Hayden Christensen is een boer geworden

Waar Hayden Christensen zich voor de rest mee bezighoudt? Nou hij is een heuse boer geworden! Hij heeft zijn Star Wars-geld gestopt in een boerderij in Canada en zich daar volledig op gestort. Hij werkte ook mee aan een kledinglijn gebaseerd op zijn nieuwe boeren bestaan.

De acteur is helaas minder gelukkig in de liefde. In 2017 scheidde hij van Rachel Bilson, zijn tegenspeelster in Jumper. Ze kregen samen een dochtertje in 2014 genaamd Briar. Hier is een schattige foto van Hayden met Briar.

Boer zoekt vrouw

Hayden Christensen is nog steeds single al is hij wel begin dit jaar gespot met een mysterieuze dame op de markt. Love is in the air?

Ondertussen is Rachel Bilson een setje met IT: Chapter Two-ster Bill Hader. Ze gingen dit jaar voor het eerst samen naar de Golden Globes!

De vooruitzichten lijken dus goed te zijn voor Hayden Christensen. Wie weet keert hij binnenkort terug naar Star Wars en hopelijk komt het met de liefde ook nog helemaal goed. En anders hebben ze in Canada vast ook Boer Zoekt Vrouw. May the Force be with him!