Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Vorig jaar ontstond er opeens een gloednieuw showbizzkoppel: Radio 2-dj Ruud de Wild en fashion-onderneemster Olcay Gulsen! De twee leken elkaar helemaal gevonden te hebben, gingen vervolgens uit elkaar en vonden elkaar uiteindelijk opnieuw. Maar hoe gaat het nu met het koppel?

Uit elkaar

Voordat we in hun huidige leven samen duiken, even een korte terugblik. Want waarom gingen de twee eigenlijk even uit elkaar? Nou, dat had alles te maken met de dood van Olcays eerste serieuze liefde. Zo'n klap is natuurlijk groot en Olcay had tijd nodig om dit grote verlies te verwerken. Uiteindelijk kwam Ruud toch weer op haar pad!

Hoe gaat het nu?

Nou... hartstikke goed! je hoeft maar één blik te werpen op Ruud of Olcays Insta-pagina's en je ziet meteen dat ze (weer) hartstikke hoteldebotel zijn. Laten we eens kijken wat ze de afgelopen tijd allemaal samen beleefden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duckface & de Wild 😹

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op


Lockdown

Waar veel koppels waarschijnlijk gillend gek van elkaar werden tijdens de lockdown-periode, maakten Ruud en Olcay juist een héle grote beslissing omtrent hun gezamenlijke toekomst. Want als je maanden een setje vormt, wil je op een gegeven moment vaak toch een nieuwe stap zetten. En dan hebben we het natuurlijk over... samenwonen!

 

Voor schut staan

Het toppunt van liefde? Jezelf door je liefje voor schut laten zetten! Ruud beet even door de zure appel heen en liet zich opmaken door zijn vriendin. En dat terwijl hij haar eigenlijk beloofde enkel te zullen figureren in een van haar filmpjes. Wel zo sportief: hij zette het fragment gewóón online!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op


Verjaardag

Inmiddels zijn we weer een paar maanden verder en wonen Ruud en Olcay nog steeds samen. Gaat lekker dus! Net als Olcay laat Ruud trouwens ook steeds vaker meer van zijn grote liefde zien op Insta, net als zij óók doet. En zo kregen we dus ook precies te zien wat kunstenaar Ruud aan Olcay gaf voor haar veertigste verjaardag. Een ontroerende ode door haar geliefden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op


Huidige relatiestatus

Je bent een BN'er-koppel of niet en dan ontkom je er niet aan om toch ook een keertje een gezamenlijk interview te geven. Chantal Janzen wist Ruud en Olcay zo ver te krijgen voor het nieuwste nummer van haar magazine &C, over alles dat met liefde te maken heeft. Wat we nu weten over het stel? Nou, die break vorig jaar zorgde ervoor dat ze nu sterker in hun relatie staan. Olcay: "Ik denk dat het goed is dat we uit elkaar zijn gegaan. Ik heb daar veel van geleerd." Ruud beaamt dat: "Het was misschien wel het leerzaamste uit mijn leven. Soms moet je je ego aan de kant zetten en er gewoon voor iemand zijn."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow wat een trip. Wat een f❤️cling mazzelaar ben ik.

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

 

Article continues after the ad