Jacqueline, Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw zit er al een tijdje op, maar we kunnen door sociale media nog altijd volop en schaamteloos meegenieten van de privéperikelen van de boeren en hun lovers. Maar hoe gaat het eigenlijk met de 'afgevallen' kandidaten?

(Let op: kandidaten die er niet tussen staan, hebben wij helaas niet kunnen opsporen)

Article continues after the ad

Froukje

Kandidate Froukje moest helaas als eerste het erf van Jan verlaten. Of ze daar echt om heeft getreurd? Dat blijft natuurlijk gissen, maar ze leek niet bepaald gecharmeerd van Jan na zijn drugsbekentenis. Helaas voor ons ramptoeristen heeft Froukje haar insta afgeschermd voor pottenkijkers. Haar laatste FB-post is ook niet bepaald nieuw en zegt dus niets over hoe het nú met haar gaat!


Karine

Geert Jans eerste keuze Karine kreeg bakken online stront over zich heen vanwege de inmiddels ontkrachte 'oplichting'-geruchten die weken als een donkere wolk boven het programma zweefden. Nee, ze had GJ niet opgelicht. Haar laatste social media-update dateert van eind mei. Toen kon ze ons godzijdank vertellen dat het ondanks die online wervelwind goed met haar ging. "De rust is wedergekeerd", schreef ze. Een hele opluchting.

 

Jacqueline

Karine's 'concurrente' Jacqueline vond bij GJ ook niet de droomman waar ze zo op hoopte. Maar gelukkig is ze inmiddels weer verliefd! Jazeker, dat hoor je goed. "Helaas geen geluk in de liefde ondanks BZV", schreef Jacqueline een paar weken terug op Facebook. "Maar", zegt ze - en nu komt het - "wel in de liefde van de allerallerliefste hond". Viervoeter Bella is de gelukkige dame in haar leven. Aww!

Helaas geen geluk in de liefde ondanks BZV maar wel in de liefde van de allerallerliefste hond.... Bella samen een nachtje slapen op de boot op weg naar amsterdam 💘💝💘

Geplaatst door Jacqueline Lengers op Zaterdag 20 juni 2020


Nee, alle gekheid op een stokje: aan haar overige FB-updates te zien gaat het nog altijd lekker met Jacqueline, die regelmatig een rondje vaart met haar boot en superschattige hondenfilmpjes post. Hoe het met de liefde zit? Aan haar relatiestatus te zien heeft ze nog geen hubby gevonden. Die staat namelijk op vrijgezel.

 

Esther

Boer Geert stuurde Esther als eerste naar huis. Daarna hoorden we helaas niets meer van de vrouw uit Vroomshoop. Hoe het nu met haar gaat, is dan ook moeilijk te zeggen. Een kijkje op haar FB-pagina maakt ons in ieder geval niets wijzer. Jammer genoeg postte de officiële Boer zoekt Vrouw-pagina bij Esther ook geen video-interview dat ze doorgaans wel plaatsen nadat iemand het boerenerf verlaat.

 

Vera (van Geert)

Ook Vera kreeg te maken met de toorn van twitterend Nederland, maar ze sloeg moedig terug. Gedurende de opnames merkte ze al wel dat ze diepgang miste bij Geert en, tot paniek van de productie, besloot ze om dan ook maar zelf weg te gaan. Daarna vond ze alsnog een boeren-liefde in agrariër Arjan. Die was niet zo heel blij met Vera's deelname aan het populaire programma. Wie trouwens een inkijkje wil in Vera's huidige leven, hoeft alleen maar haar Insta te volgen. Ze trakteert haar volgers regelmatig op fijne vlogfilmpjes.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sneeuwitje #indischewaterlelies #efteling #medusa #jager

Een bericht gedeeld door BZVVera (@veravandijk_1000veertjes) op

En laatst hield ze een BzV-reünie met de andere Geert-logees!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todays menu... 🍩🍩🍩

Een bericht gedeeld door BZVVera (@veravandijk_1000veertjes) op

 

Elise

Elise viel als een blok voor boer Bastiaan, die uiteindelijk toch voor Milou koos. Die zijn inmiddels helemaal happy samen en gelukkig schoot cupido bij Elise ook nog raak. Ze kwam na de opnames Jonathan weer tegen, iemand die ze nog kende van haar middelbare school-tijd. Wat er toen gebeurde? De vlam sloeg in de pan

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dit was het dan. Vol goede moed dook ik in het diepe.. Wat heb ik veel meegemaakt en geleerd in dit hele Boer zoekt vrouw avontuur.. En ik kan zeggen dat ik dit voor geen goud had willen missen! Ga met 100% voor wat je wilt, heb ongeremd lief vol overgave. Bij twijfel, DOEN! Heb lef en ga maar op je bek. Wees ALTIJD trouw aan jezelf, ook al staat er bijna 24/7 een camera op je mik. Schaam je niet voor verdriet, maar laat zien wat je raakt. Wees open, eerlijk en oprecht. Weet dat alles gebeurt met een reden en uiteindelijk het juiste op je pad zal komen. Oordeel niet, als je niet het hele verhaal kent.. (!!) Ik ben geraakt door negatieve woorden op social media, ik ben uitgescholden en voor allerlei kwade dingen uitgemaakt. Maar dat is allemaal oké. Niet iedereen hoeft mij leuk te vinden. Zolang ik zelf maar weet wat mijn intentie is en besef dat ik misschien hele flauwe humor heb, maar het nooit mijn bedoeling is om iemand te kwetsen! En wat ben ik overladen met liefde. Het raakt me enorm, hoe mijn omgeving heeft meegeleefd in het hele avontuur.. Wat voel ik me vreselijk verwend met lieve familie, vriendinnen, collega's en andere bekenden. Dat ze mij zeiden 'Het was je zo gegund'. Dat ze mijn vangnet waren als ik de negatieve dingen op social media even niet meer aankon. Dat ze mij onvoorwaardelijk steunen en er ALTIJD voor mij zijn. Ook mensen die mij niet persoonlijk kenden, namen de moeite een berichtje te sturen en me een hart onder de riem te steken, ook voor jullie, bedankt!! Het was een enorm intense periode, ook om alles geheim te moeten houden, terwijl de hele rollercoaster in oktober 2019 al is begonnen! Ik heb geleerd op een trekker te rijden, heb van dichtbij meegemaakt wat een 'oogstdag' inhoud, heb nóg meer respect gekregen voor al die hardwerkende boeren, ik heb in de STORY en in de krant gestaan, en bovendien heb ik er dankzij bzv nieuwe vriendinnen bij gekregen ... Toch een paar to do's afvinken van mijn bucketlist😜 *tekst gaat verder in opmerkingen 😉

Een bericht gedeeld door Elise (@eliseepker) op

En hoewel het in BzV nog een beetje leek alsof Elise en Milou liefdesrivalen waren, valt dat in het 'echte leven' reuze mee. Ze kunnen het (nog altijd) goed met elkaar vinden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chillen met m'n chicks 🐔

Een bericht gedeeld door Elise (@eliseepker) op

 

Madeleen

We hebben nog meer goed nieuws. Alle vrouwen die bij Bastiaan kwamen logeren, hebben inmiddels een liefje gevonden. Dat geldt sinds kort dus ook voor Madeleen. Vorige maand maakte ze in Wereldregio bekend dat ze al maanden een relatie heeft met een militair. Gedurende de uitzendperiode moest ze dat natuurlijk nog geheim houden. "Dan kwam mijn vriend langs en stond zijn auto voor de deur en dacht Noordwelle (het dorp waar Madeleen woont, red.) dat Bastiaan het was."

 

Jelte

Jelte verliet zelf het erf van Annemiek nadat wel duidelijk was dat Cupido hier geen pijl op kon trekken. Na de uitzendingen zagen we 'm nog een keertje terug op tv. Namelijk bij Beau. Daar vertelde hij over zijn ervaringen in BzV. Zijn zus, columniste en superfan Nynke, schoof ook aan. Of Jelte inmiddels een relatie heeft, weten we niet.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met je zus bij @beau_rtl aan tafel zitten was ontzettend leuk en bijzonder. 📸: @josdelouw

Een bericht gedeeld door J E L T E (@jeltedejong.nl) op


Erik

Erik maakte veel los bij Annemiek, die er - ondanks sprankjes liefde - toch voor koos om Erik weg te sturen. Met tranen en pijn in het hart, dat wel. Achteraf gezien wilde Erik best overwegen om te verhuizen en dat is pikant: de afstand tussen hen was namelijk de reden dat Annemiek het avontuur niet aandurfde. Zij heeft inmiddels haar grote liefde gevonden. Of dat ook voor Erik geldt, weten we niet. Wel kan hij het nog steeds goed vinden met de andere logees Steven en Jelte.

 

Foto Jacqueline: Linelle Deunk, KRO-NCRV