Better Call Saul-acteur Bob Odenkirk

UPDATE 30 juli: Bob Odenkirk heeft inmiddels zelf van zich laten horen via Twitter. Hij meldt dat het weer oké met hem gaat en dat hij een "kleine hartaanval" heeft gehad.

 

Originele bericht volgt hieronder

Bob Odenkirk werd gisteren afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij onwel was geworden op de set van Better Call Saul. Nu geeft een woordvoerder namens de familie een update.

Naar omstandigheden maakt de acteur het goed en zijn toestand zou nu stabiel zijn. Dat meldt Variety. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege een ‘hart gerelateerd ongeval’. Het gebeurde tijdens de opnames van het zesde en laatste seizoen van de Breaking Bad-spinoff.

‘Medeleven is overweldigend’

Een woordvoerder van de familie liet weten dat de familie dankbaar is. “Bob en zijn familie willen via deze weg alle fantastische artsen en verzorgers enorm bedanken voor hun inzet en toewijding, evenals zijn collega’s die bij hem bleven. Ook is de familie dankbaar voor alle berichten die ze hebben gekregen na het ongeval, het medeleven dat iedereen toont is overweldigend.

Article continues after the ad

Reactie zoon

Ook Bobs zoon Nick liet van zich horen via Instagram. Hij vertelde op zijn stories ‘dat alles goedkomt’. De familie vraagt nu om privacy, zodat Bob aan zijn herstel kan werken. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.