Fotograaf
Jean-Pierre Fourie/Videoland
Jordy in De Bachelorette

Het leek te mooi om waar te zijn: Jordy Jahmal kwam Gaby Blaaser 5 jaar voor De Bachelorette al tegen, maar werd door haar toch opzijgezet! Heeft Jordy inmiddels wel de ware gevonden?

Het Bachelorette-avontuur

Kijkers waren teleurgesteld toen Jordy nèt voor de finale naar huis moest. Fans kregen een beetje hoop in de reünie-aflevering, toen presentator Rick hem terugvroeg voor een gesprek met Gaby. Zij bood haar excuses aan en zei zelfs spijt te hebben van haar roos-keuze. Jordy stond open voor een vervolgdate met de bachelorette. Eind goed al goed dus?

Date-avond

In het begin deed Jordy nog luchtig over de vervolgdate. “We zien wel waar het heengaat”, vertelde hij aan YouTuber Kiki Düren.

Toen werd het serieuzer: Jordy vertelde vol trots over een mogelijke vervolgdate. Hij heeft het eerst over een hapje eten in Amsterdam, maar al snel bespreekt hij de verdere toekomstplannen. Zelfs trouwen (!) met Gaby komt ter sprake. Nou Gaby, daar heb je je man!

Article continues after the ad

Of toch niet… Jordy kwam op Instagram een foto tegen van Gaby met een potentieel liefje, coureur Bas Schothorst. Nou, daar had de Bachelorette-guy wel wat over te zeggen. Voor wie twijfels heeft of dit wel over Gaby gaat, kijk de tweede foto even…

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay true to yourself 💫 ⠀ ⠀ De mazzel 😂

A post shared by 🌹 De Bachelorette S1 (@jordyjahmal) on

Gelukkiger leven

“De mazzel”. Oké, Jordy is dus wel over Gaby heen. Op zijn Instagram deelt hij daarnaast “The only time you should EVER look back, is to see how far you’ve come.”

Fitboy

We zien tot nu toe nog geen andere liefdes op zijn Instagram. Hij plaatst wel lekker veel sportschoolfoto’s (vinden wij trouwens helemaal niet erg).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

New WEEK, new FOCUS, new GRIND 💫

A post shared by 🌹 De Bachelorette S1 (@jordyjahmal) on

30 dagen droog

Bij een gezond lichaam hoort ook gezonde voeding. Daarom ging Jordy 30 dagen droog; een maand lang zonder alcohol. Hij deelde het resultaat op social media, met het bericht dat hij elke vrijdag op zijn YouTube-kanaal met een uitgebreide work-out video komt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Droog in 30 dagen zit erop. 4 weken had ik de tijd om kei hard te werken, om weer terug te komen naar mijn oude niveau. Het was zwaar en moeilijk omdat ik heel veel van mijzelf verwachte, en in praktijk in het begin niet gelijk alles kon waarmaken. Door Corona begon ik weer helemaal aan het begin van de ladder. ⠀ Ik ben nog lang niet tevreden maar wel met de kick-off, er zijn zeker nog wat meer punten waarop ik moet focussen. Maar voor nu zit het erop 30DAGEN!! ⠀ Vanaf nu komt elke vrijdag een uitgebreide work-out video online op YouTube! Dus volledige focus daarop en hoe ik deze body van mij verder laat groeien. ⠀ “ Strong body, Strong mind “ ⠀ 💫💪🏾 ⠀ ⠀ #fitdutch #muscled #fitnessmotivation #gymmotivation #gymlife #bodytransformation #beastmode #Shredded #fitness #gains #beastmode #physique #jordyjahmal ⠀ ⠀

A post shared by 🌹 De Bachelorette S1 (@jordyjahmal) on

 

Leven na De Bachelorette

Nu de date tussen Jordy en Gaby niet door is gegaan, trekken alle Bachelorette-mannen aan het kortste eind. We zochten ook voor je uit hoe het nu met de andere mannen gaat. Is Joey nog steeds single? En hoe is het leven van Niek na De Bachelorette?