Bryan Cranston dacht een romantisch, opwindend en vooral anoniem moment met zijn vrouw te delen, maar dat liep toch anders ...

Article continues after the ad

Bryan Cranston

Als je Bryan Cranston nog niet kende als vader Hal in Malcolm in the Middle, dan ken je hem zeker als Walter White in Breaking Bad. Voor zijn hoofdrol in de film Trumbo werd hij in 2015 genomineerd voor een Oscar, dus zijn gezicht moet je op zijn allerminst bekend voorkomen.

Opvallend genoeg komt deze kwestie van herkenning niet voor in Cranstons verhaal over de keer dat hij met zijn vrouw in Europa op vakantie was om hun jubileum te vieren. Het maakt inmiddels niet meer uit, want nu de acteur alle details aan Conan O'Brien en daarmee de wereld heeft verteld, weten we allemaal dat hij werd betrapt tijdens seks in een trein van Zwitserland naar Italië.

50 minuten

Luister vooral naar de man zelf door de video hierboven af te spelen, maar het komt in het kort hierop neer: volgens de reisadviseur zou er een periode van 50 minuten zijn waarin de trein door een tunnel zou gaan; een periode waar verliefde stelletjes vaak gretig gebruik van maken. Hoewel Bryan Cranston naar eigen zeggen ook aan veel minder dan die 50 minuten genoeg zou hebben gehad, werd zelfs dat hem niet gegeven. Gooi daarbij nog een stel levendige Italianen in de mix, en je hebt een avontuur dat inderdaad wel de moeite van het delen waard is. Enjoy!