Het lijkt er steeds meer op dat de Game of Thrones-acteur met de minste tekst misschien wel de meest veelzijdige acteur van de hele serie is. Niet alleen is Kristian “Hodor” Nairn een succesvolle House DJ, ook blijkt hij een uitstekende heavy metal-gitarist. Hodor kwam namelijk een moppie meespelen met de roemruchte speedmetalband Megadeth.

Article continues after the ad

Hodor Wars... The Punishment Due

Gisteren was Hodor (ja we weten dat hij Kristian Nairn weet, maar we blijven hem stug Hodor noemen) nog in het nieuws omdat hij er eerlijk voor uitkwam dat hij het optreden van Ed Sheeran in Game of Thrones helemaal niks vond. Hier konden we al tussen neus en lippen doorlezen dat de vriendelijke reus de muziek van die rooie hobbit maar softe meuk vindt. En die vermoedens zijn nu bevestigd, want de grote knuffelbeer is opnieuw uit de kast, dit keer als metalhead! Op het Franse Hellfest-festival speelde Hodor samen met de mannen van heavy metalband Megadeth hun klassieker Holy Wars... The Punishment Due.

Met de complimenten van Megadeth

Stergitarist Kiko Loureiro stond zijn plek in de band even af aan Hodor om het te filmen, en de acteur kreeg de complimenten van de Braziliaanse snarenvirtuoos. Op zijn eigen Instagram vertelde een dankbare Nairn, uh pardon Hodor, dat Megadeth de band was waarmee het voor hem allemaal begon.