Harry Potter and the Philosophers Stone

Alle muggles sluit uw oren, want de echte Harry Potter-fans zullen schreeuwen van geluk. Voor het twintigste jubileum van Harry Potter and The Philosopher’s Stone komt de eerste film in de HP-reeks terug in de bioscoop, met een unieke 4DX-vertoning. 

Wingardium Bioscopa

Harry Potter and the Philosopher’s Stone is binnenkort 20 jaar oud en dat verdient een feestje. De eerste film uit de kaskrakende Harry Potter-reeks verschijnt weer op het witte doek en op dinsdag 16 november begint de voorverkoop. Benieuwd wat er mis ging op de set van deze perfecte film? Check hier alles wat fout ging bij Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Magie in de bios

Het klinkt Riddikulus om te zeggen dat het nog vetter kan, maar het kan nog vetter. Pathé voegt de film namelijk ook toe in de 4DX-zalen. Dit deden ze eerder al met de twee Deathly Hallows-delen, en nu krijgt ook de eerste film een 4D screening. Er zitten niet alleen mooie lichteffecten in die zalen, de stoelen bewegen met de film mee voor nog een extra tof effect en ze hebben ingebouwde watereffecten. Kortom: Quidditch was nog nooit zo spannend!  

Article continues after the ad

Harry Potter and the Philosopher’s Stone is op 26 en 27 november in de Nederlandse bioscoop te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.