De Fast And Furious-spin-off met Dwayne Johnson en Jason Statham heeft een officiële titel gekregen. Staat de deur op een kier voor meer vervolgen?

De volledige titel is niet heel erg verrassend, maar de vele mensen die naar de Fast & Furious-spin-off uitkijken, zullen het toch leuk vinden om te weten. Het avontuur met Dwayne Johnson en Jason Statham heet voluit: Fast And Furious Presents: Hobbs And Shaw!

De titel lijkt wel een beetje op het ‘A Star Wars Story’-label dat Star Wars-spin-offs Rogue One en Solo kregen. In feite kunnen de makers de titel oneindig lang hergebruiken, zolang ze ideeën hebben voor toffe verhalen die niet onder de paraplu van de hoofdserie passen.
 

Article continues after the ad

 

De geplande spin-off kwam niet helemaal vlekkeloos tot stand. Dwayne Johnson en Vin Diesel kregen flink ruzie tijdens het maken van Furious 7, en wilden tijdens het schieten van Fate Of The Furious niet eens op dezelfde set werken!

Fast And Furious Present: heibel in de tent

Mogelijk keert The Rock niet eens terug voor het negende deel van de reeks. Mede-acteur Tyrese Gibson was namelijk óók pisnijdig dat de spin-off voorrang kreeg… Achter de schermen is het dus zeker niet allemaal ‘famly’! Het zou ons niet verbazen als het Fast And Furious Presents-label wordt ingezet om Diesel én Johnson beide binnenboord te houden, zonder dat ze elkaar ooit nog hoeven te zien... Of, om verder te gaan als de serie na het tiende deel stopt!

Hoe dan ook: naast Johnson en Statham zien we in Hobbs And Shaw Idris Elba als de ‘bad guy’ en Vanessa Kirby (The Crown) als Shaw’s zus Hattie. Fast And Furious Presents: Hobbs And Shaw draait vanaf 1 augustus in de bioscoop.