Goede Tijden, Slechte Tijden is al 28 jaar op de Nederlandse televisie en ook dit jaar mogen we weer genieten van de speciale kerstaflevering. Want in Meerdijk vieren ze natuurlijk ook de feestdagen. Om alvast uit te kijken op het kerstspektakel, is er een exclusief sneak peek!

Article continues after the ad

Janine, een van de bekenste GTST-acteurs aller tijden, is in het fragment samen met haar familie te zien. Ze houdt een emotionele speech waarin ze terugblikt op het afgelopen jaar. Haar tranen kan ze niet bedwingen. Awwwh!

Familie Sanders

Het was weer eens een pittig jaartje voor de familie Sanders. Nina is onlangs bevallen van haar zoontje, Janine heeft net een boek uitgebracht en haar stervende zus Marieke logeert bij haar thuis. En je dacht dat jij ’t moeilijk had omdat je twee dagen wijn moet drinken bij je schoonouders. 

Weg uit Meerdijk

Er zijn heel wat personages die we niet terug zien in het nieuwe jaar. Vorige maand namen we al afscheid van Noud Alberts: Ruud Feltkamp verliet na twaalf jaar definitief de show. Ook Max Willems, die Quintus ‘Q’ Bouwhuis speelt, keert niet terug. Hij gaat binnenkort in een Amazon-serie genaamd College spelen. Zijn personage blijft wel rondhangen. Acteur Giovanni Kemper neemt het van Willems over.

De kerstaflevering van GTST is volgende week te zien op RTL 4.