Kurt Russell als kerstman in The Christmas Chronicles 2

Netflix scoorde vorig jaar een kersthit met The Christmas Chronicles. Inmiddels wordt er druk gewerkt aan een vervolg op deze onweerstaanbare familiefilm!

Cultheld

In The Christmas Chronicles gaat een jong meisje samen met haar broer op pad om de Kerstman vast te leggen op camera. Wanneer ze oog in oog komen te staan met Santa, is dat het begin van een onvergetelijk avontuur! The Christmas Chronicles was een hit onder de kijkers: kinderen smulden van de kleurrijke kerstavonturen, terwijl de volwassen genoten van cultheld Kurt Russell als de bebaarde kindervriend. De film werd in de eerste week dan ook niet minder dan 20 miljoen keer bekeken. Geen wonder dat deze kerstkraker een vervolg krijgt!

Talent

Veel is er nog niet bekend over The Christmas Chronicles 2, maar wel is duidelijk dat Goldie Hawn heeft getekend voor de rol van Santa’s echtgenote. Fun fact: Goldie Hawn en Kurt Russell vormen al sinds de vroege jaren 80 een stel. Maar ook achter de camera is er genoeg talent aanwezig: The Christmas Chronicles 2 zal worden geregisseerd door Chris Columbus. Hij regisseerde ook de eerste twee Harry Potter-films en een zekere kerstfilm genaamd… Home Alone!

Article continues after the ad