Marvel’s antiheld Deadpool verwacht je niet zo snel in een kindvriendelijke film. Het gaat tóch gebeuren. Check de trailer van Once Upon A Deadpool!

Fred Savage, bekend van The Wonder Years, The Princess Bride en ehm… The Wizard, geeft bioscoopkijkers altijd een warm, huiselijk gevoel. Toen hij klein was, tenminste! Vastgetapet aan een bed wordt het toch een beetje verontrustend… Ondanks zijn babyface heeft hij ook een pittige mening over de Marvel-films van FOX. Ouch!

 

Once Upon A Deadpool

Once Upon A Deadpool is een aangepaste versie van het prettig gestoorde, maar gewelddadige Deadpool 2, die speciaal is gemaakt voor wat jongere kids. De ‘normale’ Deadpool-films hebben in de VS een R-rating (vergelijkbaar met 16+ van de Kijkwijzer), dus veel tieners vielen buiten de boot.
 
Het grootste gedeelte van Deadpool 2 is intact, maar omdat Deadpool het verhaaltje ‘voorleest’ aan Fred, kan hij de meest gewelddadige stukjes overslaan. Erg leuk bedacht! De ruimte die overblijft wordt gevuld met grapjes, die los werden opgenomen. Vandaar dat er dus twee Deadpools in één jaar verschijnen!
 

 


In de Verenigde Staten is Once Upon A Deadpool tussen 12 en 24 december te zien in de bioscoop. Van elk verkocht kaartje gaat er 1 dollar naar het Amerikaanse Kankerfonds, een harde eis van Ryan Reynolds. Of de film ook in Nederland te zien is, is helaas nog niet duidelijk.

 

Article continues after the ad