His Dark Materials seizoen 2

Fantasyfans kunnen hun hart ophalen: seizoen 2 van HBO-topper His Dark Materials is vanaf vandaag te volgen op Ziggo Movies & Series XL.

Article continues after the ad

Je kunt sinds vandaag weer elke week een nieuwe aflevering verwachten van deze op een populaire boekenreeks - Het Gouden Kompas van Philip Pullman - gebaseerde topserie. Genieten!

 

Seizoen 2 van His Dark Materials

Seizoen 2 is gebaseerd op 'The Subtle Knife', deel twee van Philip Pullmans boeken-trilogie. Hierin wordt een magisch mes geïntroduceerd dat letterlijk in werelden kan 'snijden'. De focus van dit seizoen ligt vooral op de jonge sterren. Lyra (Dafne Keen) en Will (Amir Wilson) zijn allebei op de vlucht, ze belanden in een nieuwe wereld en ontmoeten elkaar in een wonderschone maar levensgevaarlijke stad. 

Een beetje tegenslag

Lekker veel fantasygeweld, oogverblindend mooie shots, coole dæmons; wij hebben er zin in! Lees hier ook alvast onze recensie om in de stemming te komen. Het is helaas niet alleen maar goed nieuws wat de klok slaat. Het was namelijk de bedoeling dat de tweede reeks uit acht afleveringen zou bestaan, maar door de coronacrisis zijn het er zeven geworden. De makers konden één aflevering niet meer afmaken. Deze episode staat redelijk op zichzelf (hij gaat over de historie van Asriel Belacqua).