Quinty Trustfull

Het was een beetje de running gag van het eerste The Masked Singer-seizoen: jurylid Loretta Schrijver die bij elke vrouwelijke deelneemster dacht dat haar Koffietijd-collega Quinty Trustfull in het kostuum zat. Maar... doet ze dit seizoen ook daadwerkelijk mee?

Article continues after the ad

Ook gisteren, in de uitzending met die geweldige Dinosaurus-onthulling, dropte Loretta weer de 'Quinty-bom' na het optreden van de Panter. Hoewel kijkers vooral met hele andere BN'er-namen komen bij dit kostuum, lijkt de Koffietijd-presentatrice weer helemaal overtuigd. De editors zagen de humor er ook wel van in en kwamen met een soort 'Quinty-meter' linksonder in beeld. Maar heeft Loretta misschien nu - voor de verandering - eens wél gelijk?


Hint van Quinty?

Dat zou een mega-stunt zijn! Het houdt Quinty zelf ook bezig, zo blijkt uit een van haar Insta-stories. "Als zelfs je dochter het denkt", schrijft ze bij een afbeelding uit een Whatsapp-gesprek waarin dochter Moïse verhaal haalt bij haar moeder. "Moet ik iets weten?", vraagt ze aan mams. Quinty plakt - al dan niet bewust - een 'top secret'-plaatje op haar eigen antwoord op een eerder berichtje van haar dochter en... dit klinkt allemaal best ingewikkeld en vaag, realiseren we ons nu. Nou ja, kijk zelf maar even naar de bewuste post hieronder en dan kun je zelf bepalen of je het als hint wil zien of niet. Ons hysterische innerlijke Masked Singer-stemmetje zegt uiteraard van wél.

 

BN'ers in The Masked Singer

Oké, we zijn inmiddels weer geland. En dan moeten we toch concluderen dat het wel erg sterk zou zijn. De hints wijzen nu niet bepaald in de richting van Quinty. Wij onderzochten aan de hand van de vele kijkers-reacties welke BN'ers wél in de Masked Singer-kostuums zouden kunnen zitten
 

The Masked Singer is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.