Marco en Leontine, familiefoto

Na de liefdesdriehoek van André, Monique en Bridget kijken we nergens meer van op in de showbizzwereld. Het zou ons dan ook niets verbazen als Jada Borsato stiekem gewoon hint op een hereniging van haar ouders.

Article continues after the ad

"Eén familie", begint ze haar bericht op Instagram Stories. "Voor altijd. Niemand kan ons kapot maken." Hoewel de tekst opvallend is, kunnen we uit de foto weinig halen. Het kiekje is waarschijnlijk vorig jaar zomer gemaakt toen Leontine en Marco nog gewoon samen de liefde vierden. We hopen voor de kinderen dat het wel betekent dat ze nu nog samen door één deur kunnen! 

Reactie op roddels

Het is niet de eerste keer dat de dochter van Leontine en Marco Borsato reageert op de liefdesperikelen van haar ouders. Eerder maakten zij en haar broer Luca via een cryptisch bericht op Instagram duidelijk dat we niet alles moeten geloven wat we lezen. Dit ging met name over de affaire-geruchten die constant de kop op steken. Vorige week liet zelfs nog Henny Huisman zich daarover nog uit. Hij zou - volgens eigen zeggen - al jaren weten dat Marco buiten de pot pist. Al weten we niet hoe serieus we dat moeten nemen