Na twee supersuccesvolle seizoenen én een eigen film komt iedereens favoriete tienericoon Lizzie McGuire misschien wel terug! Hilary Duff ziet het wel zitten om te kijken wat Lizzie vele jaren later aan het doen is met haar leven.
 

Article continues after the ad

En die update kunnen wij ook prima gebruiken! Lizzie McGuire was echt zo’n tienerseries van vroeger die veel indruk maakte (net als deze nostalgieshows). Ook bewees Ariana Grande vorige week dat we nog altijd genieten van rolmodellen van vroeger. Het begon allemaal met de Disney Channel-serie uit 2002 waarin Lizzie 13 jaar is en moet dealen met typische tienerproblemen. Is ze wel populair op school?
 


It’s happening!

Lizzie had zelfs een eigen alter-ego in de vorm van een cartoonversie van zichzelf en dat was stiekem best wel cool. Ook kreeg ze in 2003 haar eigen film die zich afspeelde in het superzwoele Rome en besties Gordo en Miranda waren er ook gewoon bij. Blijkbaar is het personage nog steeds populair want in gesprek met ET onthult Hilary dat er ‘gesprekken’ gaande zijn. Oeh, spannend!
 

Tienericoon

“Ze is nog altijd héél belangrijk voor veel meiden en ik hou van haar!”, zo vertelt ze enthousiast. “Als ze nu wéér belangrijk kan zijn voor meiden en vrouwen op een andere leeftijd, zou dat heel tof zijn.” Amen! Het is helaas nog niet bekend of het om een film of serie gaat.
 


Younger

Duff heeft momenteel wel andere dingen aan haar hoofd, zoals seizoen 6 van romcomshow Younger, waar ze binnenkort mee aan de slag gaat. Tot die tijd is het duimen voor de Lizzie McGuire-revival waar we allemaal naar verlangen!