De Ladies of Soul waren te gast bij Humberto. Ze waren uitgenodigd om de zomer in te luiden met een optreden. Edsilia, Berget, Candy en Glennis hadden er zin in én lieten dat duidelijk blijken!

De Ladies of Soul bij Humberto

Candy Dulfer, Berget Lewis, Edsilia Rombley en nieuwbakken The Voice of Holland-coach Glennis Grace waren te gast bij Humberto. Ondanks dat de Ladies of Soul pas als laatste aan de beurt waren, kon je als kijker niet om de zangeressen heen. We hoorden ze tijdens de hele uitzending regelmatig op de achtergrond lachen, commentaar leveren... en applaudisseren! 

Article continues after the ad

Hans Klok in Zomergasten 2021

We vertellen je zo meer over dat applaus. Eerst even een korte inleiding: de VPRO onthulde de afgelopen dagen langzaam maar zeker de Zomergasten van 2021. Floris Alkemade, Roxane van Iperen, Robert Vermeiren, Sevdaliza en Alfred Birney schuiven allemaal aan bij Janine Abbring. Er miste echter nog één gast… Humberto Tan had vanavond de eer om de laatste Zomergast te onthullen: Hans Klok! De illusionist komt in het programma vertellen over het vak. Hij is immers een rasechte vakidioot.

(Bijna) alleen maar vrouwen aan tafel

Janine en Hans worden aan het einde van het gesprek verrast door luid applaus van Edsilia, Berget, Candy en Glennis. En dat valt in de smaak bij Humberto! “Kunnen jullie niet elke dag langskomen?”, schatert de host. Ook de kijkers vonden het trouwens wel een gezellige uitzending. Buiten Hans zaten er namelijk allemaal vrouwen aan tafel! Wellicht wel een unicum in talkshowland?

Humberto is elke werkdag rond de klok van 22:00 uur te zien op RTL 4. Meer lezen over het programma? We wijzen je graag op dit ontroerende fragment en deze grappige naamsverwarring. Helaas valt echter niet elk fragment zo goed in de smaak

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.