Deelnemers Geertjan en Lars van het programma Hunted verstoppen zich op een boerderij in Ruinerwold. En nee, daar blijven ze geen 9 jaar zitten zoals het gezin dat vorige week in hetzelfde dorp werd gevonden. Kijkers op Twitter vonden het toeval hilarisch. "Ik weet ook nog wel een goede schuilplaats in Ruinerwold!"

Article continues after the ad

Geertjan & Lars vs. Gerrit Jan van D. 

Het nieuws van de spookfamilie heeft iedereen geshockeerd! Het is een heftig verhaal: Gerrit Jan van D. die zijn kinderen 9 jaar opsloot in een boerderij terwijl hij aan zijn zelfbedachte evangelie werkte. De deelnemers van Hunted stranden niet op dezelfde boerderij, maar dat maakt niet uit: Twitteraars vinden het geweldig.

 

Op de vlucht

In Hunted slaan 12 Nederlanders op de vlucht voor een team professionele opsporingsexperts. 3 weken lang worden ze gezocht door middel van huiszoekingen, ondervragingen en moderne middelen. Het schuilen van Geertjan en Lars in Ruinerwold heeft het programma wat extra aandacht opgeleverd! Helaas worden de voortvluchtigen pal voor de boerderij gearresteerd door het opsporingsteam. Tsja, het kan niet iedereen lukken om zich 9 jaar te verschuilen in Ruinerwold...

Hunted is elke maandagavond om 20.25 te zien op NPO 3. Dit is er in oktober verder op tv te zien!