Lenie en Gordon in DWDD

Gordon nam gisteren de 101-jarige levensgenieter Lenie mee naar DWDD om te praten over zijn nieuwe tv-programma 100 jaar jong. Het gesprek sloeg werkelijk alle kanten op en kijkers genoten er met volle teugen van. 

Article continues after the ad

En dat is weer eens wat anders dan zo'n ongemakkelijke ruzie in de uitzending. Matthijs van Nieuwkerk, die waarschijnlijk over twee weken zijn DWDD-exit aankondigt, liet de uitzending 'overnemen' door Lenie, zo klinkt het op sociale media. En inderdaad: krasse knar Lenie nam géén blad voor de mond! 

 

Reacties op Lenie en Gordon

Kijkers buitelen over elkaar heen om te zeggen hoe leuk ze dit wel niet vonden. "Die kan je gerust nog een keer aan tafel zetten, Matthijs", schrijft een kijker. "Ik lig dubbel", zo meldt een ander. Kortom: één en al positiviteit! 


Het geheim

In 100 jaar jong bezoekt Gordon 100-plussers die nog zelfstandig wonen. Hoe genieten deze mensen van het leven? Wat is hun geheim om gezond oud te worden? Dit gaan we allemaal terugzien. "Ik heb mensen leren kennen die alleen al door hoe ze in het leven staan respect afdwingen bij iedereen. Mijn leven was al veranderd, maar nu heeft het ook een andere kleur gekregen en dat vergeet ik nooit meer", aldus Gordon in een persverklaring. 

 

100 Jaar Jong is vanaf 6 januari te zien op SBS6.