De Sinterklaasshow Sint & Paul pakken uit is vanwege de coronamaatregelen flink aangepast. Toch wordt het dit jaar ook weer een feestje. Paul de Leeuw toont bij Beau de eerste beelden en die beloven veel goeds.

“We hadden al jaren het idee om in de avond cadeaus te gaan brengen naar mensen”, vertelt Paul tegen Beau van Erven Dorens. Dit was het perfecte jaar om het plan te gaan gebruiken, omdat er maar een maximaal aantal mensen in de studio mogen komen. “We dachten we gaan de hele dag van half 8 tot elf uur s’ avonds op pad geweest met de bus.”

In de snackbar

Zo belanden Paul en Sint vijf minuten voor sluitingstijd in een snackbar om 40 frikadellen te bestellen. “Wat gaan jullie doen met die grote zak?”, vraagt Beau aan de presentator. “We gaan er verschillende dingen mee doen”, lacht Paul.

Article continues after the ad

 

 

 

 

‘Ben je braaf geweest?’

Daarnaast wandelt het duo door de straten om te checken of iedereen wel braaf is geweest. De twee houden zich netjes aan de anderhalve meter afstand en Sint heeft daar een handig hulpmiddel voor. “Sint drukt met zijn staf iedere keer ook mensen tegen de deur, zodat mensen op afstand gingen blijven”, legt Paul uit, wat leidt tot veel hilariteit bij de andere gasten aan tafel.

Sint & Paul pakken uit zie je zaterdag 5 december om 20:30 uur op RTL4.