Viola Holt, naakt door de sneeuw

Wie dacht dat alleen jonge mensen viral konden gaan via social media, zit daar toch flink naast. Niemand minder dan Viola Holt (71) weet namelijk met een bijzondere sneeuwfoto heel wat tongen los te maken! 

Article continues after the ad

De oud-presentatrice is namelijk duidelijk niet vies van wat vrieskou.

Rollebollen in de sneeuw

"Heerlijk bloot door de sneeuw gerold in de achtertuin, goed voor het immuunsysteem", schrijft de voormalig De 5 Uur Show-presentatrice bij een foto op haar Facebook-pagina. "En ik trek me van niemand iets aan, nooit gedaan trouwens, het was heerlijk. Ik ben 71 jaar oud en kerngezond." Bekijk hieronder het beeld dat we je natuurlijk niet willen onthouden! 

Heerlijk bloot door de sneeuw gerold in de achtertuin,goed voor het immuunsysteem! En ik trek me van niemand iets aan, nooit gedaan trouwens, het was heerlijk, 71 jaar en kern gezond. .

Geplaatst door Viola Holt op Dinsdag 9 februari 2021


"Queen" Viola

Naast alle reacties en likes die Viola Holt op haar eigen pagina al te pakken heeft, gaat haar foto ook flink viral op Twitter. "Er zijn 'momenten van de eeuw' die ik aan me voorbij laat gaan, maar jullie natuurlijk van harte gun", schrijft iemand bij het nieuws. Iemand anders bekroont de voormalig presentatrice met de titel 'queen'. Die laatste opmerking kan ze in haar zak steken... als ze haar kleding weer aan heeft natuurlijk! 

Lees hieronder meer reacties.