de oranjezomer rob magda huwelijksaanzoek

Gisteravond waren we getuige van een hilarisch huwelijksaanzoek in De Oranjezomer. Werkelijk alles ging mis! Rob en Magda zijn vandaag aanwezig om hun verhaal te doen.

Hilarisch huwelijksaanzoek in De Oranjezomer

De mannen van De Oranjezomer hadden gisteravond flink wat lol om een huwelijksaanzoek. Rob wilde zijn vriendin Magda graag via de telefoon in de live-uitzending ten huwelijk wilde vragen. Alles wat er mis kon gaan, ging mis: problemen met de verbinding en een enorm awkward gesprek. Gelukkig voor Rob zei Magda uiteindelijk wel ja! Je ziet het fragment hieronder terug:

Article continues after the ad

Magda en Rob reageren 

Vandaag zijn Rob en Magda aanwezig bij De Oranjezomer. “Het was zeer verrassend. Na 10 minuten dacht ik: ‘het is toch echt waar’”, vertelt Magda. Rob geeft aan ondanks het rommelige aanzoek zeker geen spijt te hebben. Ook wil hij graag nog even iets uitleggen over het telefoongesprek van gisteren. “Er ging wat mis achter de schermen.” Het nummer dat de redactie draaide, bleek het nummer te zijn van de vriend die gisteren onderdeel van het complot was. “Misschien had hij ook wel ja gezegd”, lacht René van der Gijp. “Dat was nog hilarischer geweest”, vult Wilfred Genee aan.

Meer huwelijksaanzoeken in De Oranjezomer?

Zelfs Johan Derksen – die eerder nog keihard was over zijn eigen programma – vond het leuk. Hij stelt zelfs voor er een vast onderdeel van De Oranjezomer van te maken. Wij zijn voor! Deze meligheid past namelijk perfect in de traditie van het programma. Zo hadden we eerder al veel lol om de ‘frikandel met oogjes’ en ‘schlagerzanger Wilfred’.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.