René van der Gijp zag er vanavond tijdens de corona-editie van Veronica Inside iets anders uit dan gebruikelijk. Vanwege het coronavirus moeten de mannen het namelijk stellen zonder hun visagistes en dat was wel te zien! Dit tot hilariteit van de kijkers.

Article continues after the ad

Wilfred Genee kon overduidelijk zijn lach niet verbergen toen hij het 'foutje' bij René opmerkte. "Ja, we moeten onszelf nu schminken hier. Dat is niet zo goed gelukt, geloof ik", probeert Johan Derksen zijn collega nog iets te verdedigen. "Jij dacht zeker dat je het hele doosje erop moest smeren. Of hebben ze je een doosje schoensmeer gegeven?", sneert hij na.

Doosje van Dries Roelvink

"Dat denk ik. Ik heb het doosje van Dries Roelvink gekregen", reageert René die er zo te zien wel nog hard om kan lachen. Dat zou wel wat verklaren, al heeft Wilfred ook wel een punt. "Man, het is alsof je twee weken aan de Costa del Sol hebt gezeten." Bekijk in de video hieronder zelf het resultaat.

Twitteraars

René van der Gijp zorgt er in ieder geval voor dat mensen in deze barre tijden (waar zelfs Martien voor waarschuwt) weer even kunnen lachen. Zo merken we wel aan de reacties op Twitter. Bekijk hieronder een kort overzicht.