Peter R. de Vries, verveling Beau

Peter R. de Vries was gisteravond bij Beau lekker op dreef! Nadat hij eerst zijn royaltycollega's beledigde en vervolgens over zijn eigen onderwerp mocht praten, vond hij het daarna wel welletjes.

Article continues after the ad

Logisch ook, want haken we niet allemaal af als er een saai onderwerp verschijnt?

*Gaap*

Wij als kijkers kunnen lekker zappen, maar Peter R. de Vries kreeg een plek toebedeeld op de publiekstribune. En daar zag hij zijn kans schoon toen Carlo Boszhard, Marc-Marie Huijbregts, Marieke Elsinga en Gerard Joling over zijn minst favoriete onderwerp begonnen: het Songfestival. De misdaadverslaggever pakte zijn telefoon erbij, maar dat liet presentator Beau natuurlijk niet zomaar gebeuren. 

Oeps, betrapt!

Beau nagelde hem voor de grap aan de schandpaal. "Peter, wat zit je op je telefoon te kijken? Heb je goede reacties gehad?", vroeg hij gekscherend. Dat lag iets anders. "Nou, ik zit net naar iemand te appen die me vraagt hoe ik het vind. Dan antwoord ik: 'Als ik echt helemaal niets anders te doen zou hebben en me stierlijk zou vervelen, dan nog zou ik nog niet kijken'." Ach, we zouden bijna medelijden krijgen met onze Make Up Your Mind-queen.

Bekijk hieronder het hilarische fragment! 

Beau is iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.