Jim Bakkum, ouders

De ouders van Jim Bakkum keken waarschijnlijk vreemd op toen ze 'hun zoon' zagen in de reclame van de Praxis. Daar had hij namelijk niets over verteld. Nou, dat bleek te kloppen: het was hem namelijk ook helemaal niet! 

Article continues after the ad

"Mijn ouders zijn al een week in de ban van de nieuwe reclame van de Praxis. Echt overtuigd dat ik het ben", lezen we in Jims nieuwste Instagram Stories. "Ik had het zelf nog niet gezien, maar ik wist eigenlijk wel heel erg zeker dat ik de afgelopen tijd geen opnames heb gehad voor zo'n commercial. En toch ging ik twijfelen."

Andere BN'er

Uiteindelijk bleek die twijfel ook niet gegrond. De zingende kerstmanverkoper met de bekende gele trui is namelijk niemand minder dan Levi van Kempen. Die acteur is met rollen in Onderweg naar Morgen en Goede Tijden, Slechte Tijden ook zeker geen onbekende in de Nederlandse showbizz. Maar of de ouders van Jim Bakkum daar een boodschap aan hebben...

Nog meer verwarring

Overigens blijken de ouders van Jim niet de enige die voor dat raadsel stonden. Naar aanleiding van zijn foto op Instagram regent het berichten in zijn DM van mensen die hetzelfde dachten. "Huh!? Haha, ik dacht ook dat jij 't was. Woops!"