Nicolette van Dam

Klinkt Smakelijk-presentatrice en horecatijger Nicolette van Dam zorgt voor hilariteit op Instagram. In een filmpje laat ze zien wat de consequenties van de anderhalvemetersamenleving zijn voor horecapersoneel… En daarbij sneuvelt meteen flink wat serviesgoed!

De anderhalvemetersamenleving volgens Nicolette

We kennen Nicolette van Dam natuurlijk als tv-presentatrice. Daarnaast is ze echter ook eigenaar van Brasserie van Dam in Amsterdam. Uiteraard is haar horecagelegenheid op dit moment gesloten wegens de coronamaatregelen. Dat weerhoudt Nicolette er echter niet van om alvast een beetje te oefenen voor een heropening. Hoe moet horecapersoneel straks omgaan met de nieuwe anderhalvemetersamenleving? Nicolette kent nog wel een trucje… Of je daar als gast ook blij van wordt, is echter nog maar de vraag!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij zijn alvast aan het oefenen... 🙈😱😂

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Meer vertier tijdens de coronacrisis

De volgers van Nicolette van Dam kunnen de grap enorm waarderen! Wil je nog even verder lachen? We wijzen je ook heel graag op dit fragment waarin Loretta Schrijver facetimet met haar De TV Kantine-persiflage. Ook De Lama’s zorgen voor wat vertier tijdens de coronacrisis. Zij lanceerden een nieuw (online) satirisch programma: Quarantaine TV. En dan onze laatste tip: de hilarische serie Insecure is meer dan de moeite waard!

Article continues after the ad