Martien uit Chateau Meiland bij gala Televizier Ring 2020

Vannacht is de wintertijd ingegaan. Voor de mensen die het ieder jaar weer verwarrend vinden legt Martien Meiland het nog één keer uit!

Chateau Meiland

Martien Meiland is hard op weg om de meest hardwerkende man in de Nederlandse showbizz te worden. Zo is de excentrieke realityster momenteel te zien in Wie van de 3?, Bingo! De 100.000 Euro Quiz en natuurlijk het nog altijd dolkomische Chateau Meiland. Kortom, als Martien onverhoopt een griepje krijgt, kan SBS6 een week lang op zwart. Gelukkig heeft de voormalig kasteelheer er vandaag een uurtje bijgekregen. Maar hoe zat het ook alweer met de wintertijd?
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nouja, na dit warrige verhaal even voor de duidelijkheid: de klok gaat dus vannacht ACHTERUIT! 😂😂

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op


'De Google'

In een video die dit weekend op de Instagram-pagina van SBS verscheen legt Martien Meiland uit hoe hij het verzetten van de klok aanpakt. En daarbij maakt de voormalige kasteelheer geen gebruik van ouderwetse ezelsbruggetjes, maar van de nieuwste technologie. Te weten: de Google! “Ik kijk altijd gewoon op de Google”, verklaart Martien. “Dan kom je er vanzelf achter.”

Article continues after the ad

 


Wie van de 3?

Zoals gezegd kan Martien Meiland het extra uurtje prima gebruiken in zijn drukke schema. Vanavond zit hij weer in het panel van Wie van de 3?. En de comeback van de spelklassieker is een regelrechte hit. De vorige afleveringen van deze spelshow trokken ruim één miljoen kijkers! Bingo! De 100.000 Euro Quiz is vooralsnog minder populair. De uitzending van gisteravond werd ‘slechts’ door 749.000 mensen bekeken. Gelukkig kunnen teleurgestelde fans niet klagen dat ze dat uurtje van hun leven nooit meer terugkrijgen...