Eva Jinek, Marc-Marie

Marc-Marie Huijbregts en Peter Pannenkoek schoven gisteravond bij Jinek aan om te praten over de magie van live-theater, maar plots bracht Marc-Marie het toch op een heel ander onderwerp... en dat alles te maken had met de boezem van de talkshowhost.

Article continues after the ad

Eva Jinek verklapte gisterenavond dat er bijna iedere live-uitzending wel iets misgaat en toen kon Marc-Marie het niet laten...

Coltrui dragen naar werk

"Dat je bijvoorbeeld een knoopje te ver open had", stelt hij lachend. "Bijvoorbeeld! Bijvoorbeeld", aldus Jinek. "Het begon gisteravond en ik dacht: nou, nou die heeft er zin", blikt Marc-Marie terug op de uitzending van de dag daarvoor. Eva Jinek kan met het schaamrood op haar kaken nauwelijks geloven dat Marc-Marie daarover begint. "Vreselijk, ik ga elke avond een coltrui dragen." Dat laatste moeten we dan eerst nog maar eens zien.

 

Flink in de penarie

Als ze dacht dat het daarmee gedaan was, kent ze de cabaretiers nog niet. "Het leuke was dat ik zag dat jij jezelf ineens op de monitor zag en dacht: oeh, ik moet niet te ver naar voren. En toen ging je ineens heel rechtop zitten", wrijft Marc-Marie het haar nog eens lekker in. Daar kan ze gelukkig om lachen. "Iemand zei in mijn oor: 'Even je shirt naar achter trekken.' Toen dacht ik al: ik zit in de penarie. Godzijdank kwam mijn collega toen om me aan te kleden", vertelt ze. "Ja en ik moest jou nog bedanken van mijn moeder dat ik hier niet halfnaakt zat", zegt ze wijzend naar iemand achter de schermen. We weten immers allemaal dat dit niet de eerste keer was.


Naar de orde van de dag

Gelukkig voor de presentatrice is het onderwerp daarna echt afgedaan. "Goed, nu hebben we weer besproken wat er allemaal mis kan gaan." Bekijk het hilarische fragment hieronder terug.

Jinek is iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL4.