Lucille Werner, Oh wat een jaar 1984

Het was gisteravond weer reuzegezellig in Oh, wat een jaar. De chips stond op tafel, de glazen waren gevuld, de kleding uit 1984 was uit de kast gehaald en ohja... 'tante' Lucille gaf de kijkers ook nog eens zoenles. 

Article continues after the ad

"Nou kinderen, is altijd leuk voor thuis, de tips van Lucille", leidde presentatrice Chantal Janzen de cursus voor de perfecte French Kiss in. Pak dus maar gauw een longdrinkglas uit de kast en kijk mee! 

Lekker oefenen

"Wij oefenden altijd in glazen in de bar. Van die longdrinkglazen, en dan ging je met je tong helemaal door het glas heen om een beetje te leren hoe dat moest, dat zoenen", vertelde Lucille gisteravond bloedserieus in Oh, wat een jaar. "Dan deed je je tong erin, en dan zeiden vriendinnen tegen je of je goed draaide of niet." 

Cursus terugkijken

Teamcaptain Carlo Boszhard die vorige week nog een bijzondere bekentenis deed, wil daar direct meer over weten. "Maar wat was dan goed en wat was dan slecht?" Nou, daar weet tante Lucille het antwoord wel op. "Als je goed draaide was dat glas goed schoon." Daar hoefde dus geen afwasser meer aan te pas te komen. Benieuwd hoe deze cursus er nu precies aan toeging? Bekijk hieronder de veelzeggende beelden! 

Terugblikken naar 1984

In Oh, Wat Een Jaar! gaat Chantal Janzen samen met teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard iedere week terug naar een jaar, bijvoorbeeld 2000, of in dit geval dus 1984. Het decor ademt de sfeer van het jaar, de aanwezigen worden volledig gekleed naar de mode uit die tijd en er is ook volop ruimte voor nostalgische fragmenten en muziek. Benieuwd of Carlo, Ruben en de gasten van deze week - Lucille Werner en Alex Klaasen - nog iets wisten over die tijd? De aflevering is hier terug te zien.

Oh, wat een jaar is iedere zaterdagavond om 20:00 uur te zien op RTL4.