Eerder berichtten we al over de makers van The Matrix Resurrections die hun eigen filmposter pimpten, maar ook Jennifer Aniston kwam met een hilarische parodie op de poster van dé film-hit van dit moment: Dune

 

How you Dune?

Hierboven zie je de originele poster, zoals de makers 'm hebben uitgebracht. Op internet kun je al veel meer parodieën vinden, zoals bijvoorbeeld allemaal hoofden van Jeff Bridges als zijn personage 'the dude' van The Big Lebowski. Maar Jennifer Aniston postte in haar Instagram-story een andere hilarische variant: allemaal hoofden van haar Friends-collega Matt LeBlanc, met daaronder de tekst 'how you dune?' Voor de twee mensen die nog nooit een aflevering van Friends hebben gezien: dit is een beroemde uitspraak van Matt's personage Joey.

Article continues after the ad

 

Hieronder zie je de post van Jennifer, waar ze Matt LeBlanc ook in heeft getagd. Hij heeft tot op heden nog niet op deze hilarische parodie gereargeed.

 

Mocht je de film nog niet hebben gezien, lees dan dit artikel nog even door voordat je gaat kijken. Mocht Dune je niet zo interesseren maar de mannen die erin te zien zijn wel (en dan bedoelen we niet alle Joey's), dan wil je hier zeker even op klikken. Misschien ook leuk voor Jen zelf, want die is ook wel weer toe aan een nieuwe vent.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.