Het is bekend dat honden vaak op hun baasjes lijken, maar er zijn ook mannen die steeds meer op hun vriendin gaan lijken. Zoals Brad Pitt bijvoorbeeld, die zich al meer dan 25 jaar qua uiterlijk aanpast aan zijn vlam van het moment. Of het nou om Juliette, Gwyneth, Jennifer of Angelina gaat, Brad past zijn looks er keer op keer op aan.

Article continues after the ad

Buzzfeed kwam een Twitter-thread op het spoor van een schoonheidsspecialiste genaamd Sarah McGonagall. Zij merkte op hoe Brad zowel qua haar, kleding en zelfs qua uitdrukkingen keer op keer lijkt op de dame die op dat moment aan zijn zijde is. Vervolgens kwam ze met volop overtuigend bewijsmateriaal. De Twitter-posts zijn weer geïnspireerd op een oud tabloid-artikel, wat naar het schijnt al uit 2006 komt, maar dat mag de pret totaal niet drukken.

Want of Brad nou met Juliette Lewis is of met Gwyneth Paltrow, of dat hij nou Jennifer Aniston of Angelina Jolie aan zijn zijde heeft, als een ware kameleon past hij zich keer op keer aan. Geniet van de tweets!

McGonagall weet ook even niet wat haar gebeurt, want dit prachtig staaltje onderzoeksjournalistiek heeft haar al 70 duizend retweets en 230 duizend likes opgeleverd. Niet slecht voor iemand die zelf nog geen tienduizend volgers heeft!