Dave en Donny Roelvink

De broers Dave en Donny Roelvink hebben al tijden ruzie met elkaar, maar niemand weet precies waarom! Pa Dries Roelvink heeft de oorzaak van de vete eindelijk achterhaald, en… nu is de ruzie alleen nog maar verwarrender.

Volgens Dries praten zijn zoons niet meer met elkaar omdat ze alletwee een andere “fitnessgoeroe” hebben, zo zegt hij in weekblad Story. “Die zijn grote concurrenten van elkaar. Je kunt ze met Ajax en Feyenoord vergelijken, en hun aanhangers op social media zijn al nét zo fanatiek.”

 

Article continues after the ad

Volgens Dries is de ruzie in elk geval hierdoor begonnen, en praten zijn zoons Dave en Donny daarom een tijd al niet met elkaar. Zelfs tijdens de Kerstdagen kwamen Dave en Donny allebei op een andere dag op visite.

 

Pa Roelvink probeert zijn kibbelende zoons al een tijd lang weer bij elkaar te krijgen, maar dat lukt nog niet zo best. Op dit moment houdt Donny de boot een beetje af, omdat hij niet houdt van de druk die er op hem wordt gelegd om het goed te maken.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

De olijke Roelvink-broers

Sinds de coronacrisis is er voor Dave en Donny helaas niet zo veel te doen. De laatste tijd zijn ze vooral in het nieuws als één van de broers een onbetaalbare auto de prak in rijdt, of ze hun tanden laten vernachelen in Turkije.

Hopelijk leggen de broers het snel bij!