Hier is 'ie dan eindelijk: de eerste teaser van Grey's Anatomy seizoen 15. In de allereerste beelden wandelt een knappe nieuwe dokter Grey Sloan Memorial binnen!

Article continues after the ad

We weten nog niet superveel van seizoen 15, maar we nemen de nieuwe, steamy details graag met je door. Nashville-hunk Chris Carmack speelt een nieuw personage. Hij is zó goed in zijn werk, dat men hem een 'Ortho God' noemt! Ook krijgt Grey's Anatomy met dokter Nico Kim (Alex Landi) de eerste openlijk homoseksuele chirurg in het ziekenhuis. 

Oude bekenden

Natuurlijk trekt Ellen Pompeo's Meredith Grey haar doktersjas weer aan. Ook Alex, Miranda, Richard, Jackson én Owen keren terug. Over Owen gesproken: in de finale van seizoen 14 onthulde Teddy Altman dat ze zwanger is. Dat moet wel Owens baby zijn, toch? En hoe zit het dan met Owen en Amelia? 

Dat antwoord laat natuurlijk nog even op zich wachten. De nieuwe reeks trapt in ieder geval af met een twee uur durende première op 27 september. Het slechte nieuws: dat is alleen in de VS. Wanneer wij Grey's Anatomy seizoen 15 - legaal - kunnen bewonderen, is nog niet bekend. Net5 gaat Grey's waarschijnlijk weer uitzenden, als ze niet plotseling besluiten om de show te cancelen (om 'em vervolgens toch weer uit te zenden).