We lieten in maart al weten dat er een tweede seizoen van The Good Doctor komt, en nu hebben we hiervan alvast de trailer. Freddie Highmore is wederom te zien als de autistische maar uiterst getalenteerde arts Shaun Murphy.

Article continues after the ad

“I made a mistake”

In het eerste seizoen kwam Shaun al regelmatig in de problemen door zijn autisme, en dat belooft in het tweede seizoen niet anders te zijn. De trailer begint met een voice over waarin we de goede dokter horen zeggen: “I have autism. I can help people with medicine, but I made a mistake”. Het lijkt erop dat Shaun diep in de problemen komt!

Andere draai

Op het eerste gezicht lijkt The Good Doctor misschien de zoveelste ziekenhuisserie, maar schijn bedriegt. Het gegeven van een autistische dokter geeft een andere draai aan het genre, en de vertolking van Freddie Highmore heeft hem onder meer al een Golden Globe Award-nominatie opgeleverd. Bovendien is de serie mede afkomstig van de bedenker van House!

In Amerika begint het tweede seizoen al op 24 september. Het is niet bekend wanneer RTL4 de nieuwe afleveringen hier gaat uitzenden. Het eerste seizoen kun je momenteel nog zien bij Videoland.