De trailer voor Luke Cage seizoen 2 is hier en hij is zo vet als je hoopte dat die zou zijn. De kogelvrije kolos uit Harlem keert terug naar Netflix om weer een seizoen lang met schurken te smijten op de tonen van je favoriete rapklassiekers. Wij kunnen alvast niet wachten tot het 22 juni is.

Article continues after the ad

“Really Guys?”

Twee maanden terug hadden we al de teaser, maar hier is de volledige trailer! Hierin zien we natuurlijk weer talloze bad guys die tevergeefs hun snelvuurgeweren leegschieten op de brede borstkas van de Marvel-macho, natuurlijk weer gespeeld door Mike Colter. “Really guys?” vraagt Cage zelfs nog als weer een drietal boeven zijn guns op hem richtten, waarop ze alleen met knikkende knieën kunnen stamelen: “You gotta know we tried man”. Ook Luke’s ex Misty Knight (Simone Missick) duikt weer op, en inmiddels is zij zelf ook een soort superheldin: deze pittige detective beschikt nu namelijk over een bionische arm waarmee ze rake klappen uit kan delen.

De nieuwe superschurk: Bushmaster

 Luke heeft het net lekker naar zijn zin in zijn rol als held van Harlem, als de schurk van seizoen zich komt voorstellen. En wat blijkt, deze Bushmaster is misschien nog wel sterker dan Luke Cage. Onze held wordt in een eerste gevecht meteen op zijn nummer gezet, en de beelden hiervan gaan al snel viral. Daar gaat Luke’s reputatie als held van Harlem! Bushmaster wordt trouwens gespeeld door Mustafa Shakir, tot nog toe vooral bekend van zijn rol als uitsmijter Big Mike in de HBO-serie The Deuce. In de comics lag Bushmaster zowel met Luke Cage als met Iron Fist overhoop, waarmee het eerder aangekondigde gastoptreden van Danny Rand nog logischer wordt.

Luke Cage seizoen 2 is vanaf vrijdag 22 juni te zien op Netflix. Laat het maar lekker rotweer worden dat weekend zodat we dit mooi thuis kunnen bingen.