We hadden al een paar kleine teasertrailers voor seizoen 4 van Narcos, maar tot nu toe was het wachten op de échte trailer. Die is nu eindelijk hier, en het wachten wordt rijkelijk beloond met een spetterende trailer op de tonen van het zeer toepasselijk gekozen White Lines van Grandmaster Flash & The Furious Five.

Narcos meets Scarface
Ook al moeten we het dit seizoen helaas stellen zonder Pedro Pascal als de superstoere agent Javier Peña, dat gemis wordt goedgemaakt met twee nieuwe hoofdrolspelers: Michael Peña als agent Enrique 'Kiki' Camarena, die de jacht heeft geopend op drugsbaron Miguel Ángel Félix Gallardo, gespeeld door Diego Luna. Die doet in zijn gangsterrol absoluut denken aan Scarface, en toevallig genoeg is hij ook gecast als Tony “Say hello to my little friend” Montana in een keer op keer uitgestelde remake van de gangsterklassieker uit 1983. Misschien was Javier het wachten beu en besloot hij daarom in Narcos maar vast voor Scarface te spelen.


Een nieuw begin
Opvallend genoeg heet dit nieuwe seizoen niet Narcos 4, maar Narcos: Mexico. Nu de actie zich verplaatst van Colombia naar Mexico maakt de serie ook daadwerkelijk een nieuw begin. Vanaf vrijdag 16 november kun je de Mexicaanse sfeer opsnuiven, want vanaf die dag is Narcos: Mexico te zien op Netflix.

Article continues after the ad