Fotograaf
Netflix/Curtis Bonds Baker
Cobra Kai seizoen 3

In The Karate Kid zagen we hoe de jonge karateleerling Daniel getraind werd in de Japanse verdedigingssport. In de vervolgserie Cobra Kai zien we hoe het tientallen jaren later met de hoofdrolspelers gaat. Het antwoord: niet best! Gelukkig biedt het derde seizoen van Cobra Kai perspectief.

Cobra Kai draait om Johnny (William Zabka) en Daniel LaRusso (Ralph Macchio), die járen na hun karatetoernooi nog steeds een hekel aan elkaar hebben. In het tweede seizoen van Cobra Kai raakte de gelijknamige karateschool in een harde strijd verwikkeld met de school van Daniel: Miyagi-Do. Verschillende sporters raken zwaargewond en Daniel wil stoppen met zijn dojo; tegelijkertijd wordt Johnny door zijn oude trainer Kreese zijn éigen sportschool uitgejaagd.

Daniel en Johnny zullen samen moeten werken om de gemene Kreese uit te schakelen. Johnny ontfermt zich over zijn student Miguel, die zwaargewond raakte, en Daniel zoekt naar de familie van Mr. Miyagi; zijn oude mentor die hem alles over karate leerde!

Article continues after the ad

Cobra Kai seizoen 3

We wisten dat Cobra Kai in januari online zou verschijnen, maar over de datum werd lang mysterieus gedaan… Nu blijkt de populaire serie al met Nieuwjaar uit te komen!

Cobra Kai begon als één van de dramaseries van Youtube (Premium), maar nadat dit bedrijf met series besloot te stoppen was Netflix er als de kippen bij om dit juweeltje op te pikken. Cobra Kai werd een behoorlijke hit voor Netflix en gelukkig komt het derde seizoen er snel aan!

Je ziet Cobra Kai seizoen 3 vanaf 1 januari op Netflix.