Robèrt en Cas in Heel Holland Bakt Nog Een Keer

Deze keer waren niet de baksels het onderwerp van (Twitter-)gesprek in Heel Holland Bakt Nog een Keer, maar... een gasbrander. Dat is namelijk dé manier om je werkbank schoon te maken, zo blijkt.

 

'Kan iemand die gasbrander afpakken?'

Robèrt wordt op het idee gebracht door kandidaat Jacques, die zijn werkbank grondig te lijf gaat met de brander: "Dan heb je wel alle chocola eraf, geen water, schoon. En alle bacteriën dood." Tja, daar zit wat in. Vindt ook Robèrt, die vervolgens de brander loslaat op de werkbank van Cas. "Wat is dit voor macho-gedrag?" vraagt Janny nog. Als hij vervolgens ook nog bij kandidaat Narcis met de brander in de weer gaat, gaat dat ook André iets te ver: "Kan iemand die gasbrander van Robèrt afpakken? Straks brandt de hele tent af met die man!"

Article continues after the ad

 

Na vorige week, waarin niemand naar huis hoefde omdat Manuela wegens persoonlijke omstandigheden weg moest, kent deze aflevering wel een verliezer: helaas moest Narcis de tent verlaten. Jacques mocht zichzelf deze week meesterbakker noemen. Of dat door z'n brander kwam, durven we niet te zeggen. Wat ons betreft is het gasbrander-moment er wel eentje voor in de beste momenten uit Heel Holland Bakt.

 

Heel Holland Bakt Nog Een Keer is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.