Ali B, Holland's Got talent

Na weken van audities hadden de juryleden van Holland's Got Talent gisteravond de lastige taak om van de 8 halvefinalisten er alweer vier naar huis te sturen. Helaas bleek die keuze niet helemaal in goede aarde te vallen bij de mensen thuis.

Article continues after the ad

De spanning was te snijden in de eerste halve finale van Holland's Got Talent! Slechts vier kandidaten konden doorstromen naar de grote finale. Uiteindelijk waren het de acts Poppetje van papier, Amber met haar honden, Baba Yega en beatboxers Bart & Daan die feest konden gaan vieren, want zij bemachtigden wel een plek in de laatste ronde van deze competitie.

Verkeerde keuze

Helaas betekende dat onder andere dat Elvis-zanger Yannick de competitie moest verlaten. Met zijn optreden met het nummer Rollercoaster van Danny Vera wist hij de juryleden net niet genoeg te overtuigen. Gelukkig voor hem dacht het publiek daar anders over. "Ik denk dat niet alleen ik, maar ook meer dan de helft van Nederland het niet eens is met de uitslag", reageert iemand op Facebook.


Reacties

Ook op Twitter gaat het zoals we gewend zijn lekker tekeer. "Wat een ongelofelijk slechte keuze is er gemaakt, wauw", vindt een Twitteraar. "Ik mis Dan, slechte keuzes vanavond." Lees hieronder meer! 


Holland's Got Talent gemist? Je kunt de aflevering hier terugkijken.