Khloé Kardashian (35) deelt een opvallend fragment uit de nieuwe aflevering van reality-klassieker Keeping up with the Kardashians, maar dat had ze beter niet kunnen doen. In de beelden bekogelen de Kardashians elkaar met eten. Kan echt niet, vinden haar boze volgers.

Article continues after the ad

De kritiek is niet mals. In de beelden, die Khloé op Instagram gooide, smijten de dames - inclusief mama Kris Jenner - met verse vijfsterrengerechten. "Ik zou me schamen om zomaar eten weg te gooien", klinkt het in de comments. "Schaam je diep." Ook 'ondertussen gaan er mensen dood van de honger' is een veelgehoord sentiment. Ouch! 

Keeping up with the Kardashians is overigens te zien op Videoland.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

You messed with the wrong b*tch, @krisjenner 😜😂 We’re back this Sunday! Watch a new episode of Keeping Up, Sunday 9/8c on E!

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op


Kritiek op de Kardashians

Hoewel veel van haar volgers deze actie écht niet kunnen waarderen, komen er ook mensen voor Khloe en de fam op. ‘Ze doen zoveel goeds voor de minderbedeelden en zetten zich altijd in voor zieken en kinderen’, schrijft een fan. En Khloe heeft zelf óók wel door dat dit niet 'normaal' is, zo geeft ze toe in de beelden. "Voor ieder weldenkend mens is dit bizar en onacceptabel."


Kim Kardashian

Een andere Kardashian-telg, koningin Kim, kwam laatst ook zo enorm onder de aandacht, maar gelukkig had dat wél een vrolijke aanleiding. Zo plaatste ze een hilarisch slecht gefotoshopte Halloween-foto van haar en het gezinnetje in Flintstones-kledij. Man Kanye West, die vindt dat zijn liefje zich te sexy kleedt, zorgde ook voor ongeloof: hij zat namelijk in het dino-pak. We weten niet wat erger is; dat of een uit de hand gelopen foodfight...