Eerder deze week presenteerden alle sexy verleidsters zich al en nu is het de beurt aan de nieuwe verleiders. RTL bracht zojuist deze stomende beelden van de Belgische én Nederlandse testosteronbommen naar buiten.

Article continues after the ad

Het gaat om de 26-jarige bad boy Timone (zonder Pumba), feestbeest Danicio (21), Ricardo (23) en Amsterdammer Jaimy (21). Ook model Gaetan (25), de in Dubai opgegroeide Maxime (24), sportschooljunkie Giorgio (23) en de 21-jarige hunk Jietse gaan er alles aan doen om de meiden te versieren.

 

 

Koppeltjes

Nu moeten we alleen nog de ‘slachtoffers’ ontmoeten. Dan hebben we het natuurlijk over de koppeltjes die hun relatie willen testen. Deze gasten gaan er in ieder geval alles aan doen om de meiden hun vriendjes te laten vergeten.

 

Bloedhete beelden

Kun je ook bijna niet meer wachten? Nog een kleine twee weken, dan is het zover. Tot die tijd kun je je dorst stillen met deze kreunende beelden. Of wacht dacht je van deze clip, waarin een of andere dude helemaal door het lint gaat? Drama!Temptation Island 2019 is vanaf 14 februari te zien op RTL 5 en Videoland.