Lucifer, seizoen 6

Fans van de serie Lucifer hebben alles uit de kast moeten halen om de makers te overtuigen dat een zesde seizoen nodig was, maar het is uiteindelijk wel gelukt! Toch is er wel een kleine 'maar' in dit geval. 

Article continues after the ad

Wie namelijk de hoop had dat het zesde seizoen Lucifer net zo lang zou worden als de vijfde reeks moeten we helaas teleurstellen. Volgens TVLine bestaat het zesde deel namelijk uit slechts 10 afleveringen, wat het totaal van de serie op 93 afleveringen brengt. Nu komt Netflix wel vaker terug op een beslissing (en zou het ons niets verbazen als ze doorgaan tot die magische 100), maar daar is nu geen sprake van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

the devil made us do it. 😈 #lucifer will return for a sixth and final season. like, FINAL final.

Een bericht gedeeld door Lucifer (@lucifernetflix) op

Seizoen 5B

Gelukkig hebben we voor het einde van de show nog heel wat te goed. De opnames van de laatste aflevering van seizoen 5B gaan - als het allemaal volgens planning verloopt - 24 september weer van start. We weten vanwege het coronavirus nog niet wanneer we deze afleveringen precies kunnen verwachten, maar Tom Ellis sprak eerder wel zijn vermoedens uit“Hopelijk rond kersttijd of begin volgend jaar, kan ik me zo voorstellen.” Stiekem hopen we dus maar op een hele hete kerst of een spetterend nieuw jaar.

Het eerste deel van het vijfde seizoen Lucifer is nu te zien op Netflix. Lees hier onze recensie.