We mogen weer bijna afreizen naar het stadje Hawkins in Indiana. Maar voordat het zover is worden we flink opgewarmd door de makers. Er zijn twaalf nieuwe posters verschenen die het een en ander onthullen.

Article continues after the ad

Nieuwe garde

Op de posters zien we vertrouwde gezichten als Eleven (Millie Bobby Brown), Joyce Byers (Winona Ryder) en Dustin Henderson (Gaten Matarazzo). Maar er zijn ook een aantal nieuwkomers. Zo maken we kennis met Max (Sadie Sink) en haar zelfverzekerde broer Billy (Dacre Montgomery).

Angsten

Wie de posters goed heeft bekeken, ziet dat op alle gezichten de angst heel duidelijk te zien is. Behalve op het gezicht van nieuwkomer Billy. Hij kijkt ook nog eens de andere kant op? Wat zou dat betekenen?

Een stuk donkerder

The Duffer Brothers, de makers van Stranger Things, onthulden al dat het in seizoen 2 niet alleen Will is die gevaar loopt, maar het hele stadje. Het nieuwe seizoen belooft een stuk donkerder te worden dan seizoen 1. Ook zal seizoen 2 meer twists bevatten. "We willen het geen tweede seizoen noemen, eerder een sequel. Als je een succesvolle film hebt gemaakt, is het tweede deel net wat spectaculairder", aldus de broers.

Het tweede seizoen van Stranger Things is vanaf 27 oktober te streamen op Netflix.