Chilling Adventures of Sabrina, Netflix

Je favoriete tienerheks is terug in het vierde en daarmee allerlaatste seizoen op Netflix. In Chilling Adventures of Sabrina nemen Sabrina en de rest van de heksen het op tegen de Eldrich Terrors.

De laatste trailer beloofde al een spannend einde. Helaas stopt het avontuur hier en krijgen we geen cross-over in seizoen vijf. Schrijver Roberto Aguirre-Sacasa beloofde dat de personages uit Riverdale een bezoekje zouden brengen aan het stadje Greendale, maar dat gaat helaas niet meer door.

Seizoen vier

In part 4 gaan we zien hoe de heksen dealen met The Weird, The Returned, The Darknesse en als laatst The Void, de endgame van alle slechteriken. Oh, en het is geen tienerserie zonder een beetje liefde. Nick probeert met de hulp van The Fright Club opnieuw het hart van Sabrina te veroveren.

Article continues after the ad

Ben je op zoek naar nog meer donkere tienerdrama? Dan is Tiny Pretty Things misschien wat voor jou. Het is een soort mix van Pretty Little Liars en Black Swan! Lees hier onze recensie over de Netflix-serie.

Chilling Adventures of Sabrina is vanaf vandaag te zien op Netflix. Riverdale keert 20 januari weer terug met een vijfde seizoen.