Papadag, seizoen 2

De NPO-serie Papadag was misschien qua kijkcijfers geen enorme hit, maar er keken zowel via de beeldbuis als online genoeg mensen om er een tweede seizoen aan vast te plakken. En die tweede reeks komt sneller dan gedacht: op 28 juni! 

Article continues after the ad

De zes totaal verschillende vaders - gespeeld door Ruben van der Meer, Hajo Bruins, Guido Pollemans, David Lucieer, George Tobal en Hassan Salah Slaby - krijgen weer heel wat voor hun kiezen in deze tweede reeks. Zo gaat de jonge Bouzian nu hij zelf vader is op zoek naar zijn eigen vader, heeft elektricien werkstress en zoeken wensvaders Thijs en Sadiq naar een manier om het ouderschap te delen met een lesbisch stel. Gelukkig hebben de mannen elkaar nog! 

Langverwachte terugkeer

De eerste reeks van Papadag werd eind 2017 begin 2018 uitgezonden bij NPO3. Kijkers gingen er van uit dat de serie niet meer verlengd zou worden aangezien er in 2019 geen nieuw seizoen kwam, maar gelukkig werd begin 2020 een einde gemaakt aan al die geruchten. Vanaf 28 juni keert de serie weer terug! Of Georgina Verbaan ook terugkeert, is onbekend.

Seizoen 1 van Papadag nog niet gezien? Leer via de onderstaande video de karakters alvast kennen.

Het tweede seizoen Papadag is vanaf 28 juni te zien op NPO3.

Foto: Jaap Vrenegoor