georgina verbaan juvat westendorp het perfecte plaatje naakt

De kandidaten in Het Perfecte Plaatje moesten een iconische albumhoes namaken. Dat eindigde voor Georgina Verbaan in een naaktshoot… die de kijkers behoorlijk ongemakkelijk maakt.

Spoilers voor de aflevering van vanavond.

Het Perfecte Plaatje schiet albumhoezen

De vijf overgebleven kijkers in Het Perfecte Plaatje moesten een iconische albumhoes namaken. Als winnaar van de eerste opdracht mocht Frits Sissing solo aan de slag. De overige kandidaten werden in duo’s opgedeeld. Bridget Maasland met Patrick Martens, en Juvat Westendorp met Georgina Verbaan. Helaas maakt de shoot van dat laatste duo de kijkers behoorlijk ongemakkelijk…

Article continues after the ad

georgina verbaan het perfecte plaatje naakt

'Vind het eigenlijk niet kunnen'

Juvat koos voor een albumhoes van Prince. Georgina stond model en moest daarvoor uit de kleren… maar daar had de actrice eigenlijk niet zoveel zin in. Ondanks dat het eindresultaat schitterend is en Juvat de terechte winnaar is, maakt de shoot kijkers toch behoorlijk ongemakkelijk. Ze vinden dat Georgina een beetje gepusht is. Daarbij is er trouwens wel lof voor Juvat, die enorm zijn best deed om Georgina op haar gemak te stellen:

Dan tot slot nog de verliezer: Bridget moest het programma verlaten met een gemiddelde score van 6,5.

Even terugblikken op eerdere afleveringen van Het Perfecte Plaatje? Vorige week schokte deze bizarre fotoshoot de kijkers, en eerder stonden zowel Bridget als Georgina doodsangsten uit.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.